O nama

Tvrtka PAUN TRGOVINA d.o.o. osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Starom Čiču te je u potpunom privatnom vlasništvu osnivača i direktora.
Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija vodećih svjetskih brand-ova bijele tehnike  i akustike. Tako u našim poslovnicama možete pronaći MIELE, BOSCH, GORENJE, WHIRLPOOL, CANDY, ELECTROLUX, ZANUSSI, KONČAR, LG, BEKO, QUADRO, VIVAX, SAMSUNG, PHILIPS, TOSHIBA, SHARP, GRUNDIG, PANASONIC, SONY, OLYMPUS, BENQ i dr. U iznimno kratkom vremenu razvili smo ime i ugled tvrtke te od tada redovito proširujemo asortiman kako bi omogućili što kvalitetniju i bolju ponudu našim kupcima.

U velikom i širokom asortimanu naše tvrtke tako možete pronaći proizvode poput perilica rublja, perilica suđa, sušilice rublja, hladnjake, štednjake, ugradbene pećnice i ploče, nape, sudopere, male kućanske aparate, posuđe i pribor za jelo, led televizore, akustiku, računala i komponente, monitore, printere i periferiju, hobi alat, štednjake-peći i kamine na kruta goriva, kosilice i trimere, vrtni program,bicikle i motore, rashladne i klima uređaje, rasvjetu i dr.
Uz redovito širenje asortimana 2008. godine tvrtka otvara i novu poslovnicu u Velikoj Gorici kako bi se što više približila svojim kupcima. U skladu sa potrebama  tržišta i željama naših kupaca 2015 otvaramo i Internet trgovinu pa tako veći dio asortimana možete nabaviti i online putem web shopa.
Paun Trgovina je i Elipso partner tako da sve artikle iz programa BEKO  možete nabaviti kod nas.
 
Naše vrijednosti
  • Oduševljeni kupci
  • Usmjerenost na potrebe kupaca
  • Spremnost na stalna poboljšanja
  • Pozitivno okruženje
  • Strast prema svemu što radimo
Naš osnovni moto je "zadovoljan i sretan kupac" te se trudimo svakim danom biti što bolji i bliži kupcima koji nam svakodnevno ukazuje povjerenje.